Login/Registracija

„JEDNOG DANA, AKO BUDE ŽELEO DA BUDE SA MLAĐOM…“ Goca o odnosu sa suprugom

Pevačica Goca Tržan oduvek je važila za direktnu i otvorenu osobu, bez dlake na jeziku, a njena odnos sa 14 godina mlađim suprugom Rašom Novakovićem mnoge intrigira.

Goca je sada progovorila o njihovom odnosu i razlici u godinama i tome da li se plaši da će joj neka mlađa žena preoteti supruga, a kao što smo od nje i navikli i ovoga puta je bila vrlo iskrena i otvorena.

– Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti… Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo. Ja živim najlepših  godina u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: „Jednog dana će da se vidi ta razlika“, ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu – rekla je Goca u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala:

– Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem… Mi se sprdamo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić