Login/Registracija

Jedna je od RETKIH koja ne veruje u ASTROLOGIJU: “Ne dozvoljavam ni u ŠOLJU DA MI GLEDAJU“

Biljana Sečivanović jedna je od retkih pevačica koja ne posećuje astrologa, ne dozvoljava da joj neko gata i ne voli ništa što ne može da vidi svojim očima

Pevačica veruje da svako može da utiče na tok svoje sudbine i objašnjava da je više okrenuta duhovnom koje joj donosi dobro u svakom smislu.

– Nikad nisam verovala ni u astrologiju ni u numerlogiju. Mislim da to možda može da odredi možda neke naše osnovne karakterne crte, ali ne i da nam predvidi budućnost. Ja recimo nemam srećne brojeve, ali volim broj 11 i broj 28– otkrila je Bilja.

Bilja kaže da “magija“ sigurno postoji čim se toliko o njoj priča, ali da niko i ništa ne može da nam odredi tok sudbine, kao mi sami sebi.

Iako smo pomislili da Sečivanovićeva veruje u barem nešto, prevarili smo se, jer se pevačica potpuno ograđuje od “onozemaljskih“ stvari.

– Ne sanjam, ne pamtim snove, i ne mislim da budućnost može da se vidi kroz snove. Takođe ne okrećem šolju niti dozvoljavam da mi neko u nju gleda i govori šta će sa mnom biti sutra– iskrena je pevačica.

POGLEDAJTE I:

Nakon GUBITKA KOLEGE Bilja OTKRILA: „On mi je dao taj nadimak, prošla me je jeza“

OVU ŽELJU MU JOŠ NIJE ISPUNILA Suprug kivan na Biljanu: „SRAM TE BILO“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac