Jana Todorović otvorila dušu o porodici: „Žao mi je što imam samo jedno dete“

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima, Jana Todorović uživa u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku, a sada otvorila dušu o porodici i majčinstvu.

Iako sada uživa u svojoj karijeri i luksuzu koji može da priušti, put do toga nije bio lak zbog čega danas ceni sve što ima, međutim ima i jednu neostvarenu želju o kojoj je sada po prvi put progovorila.

JANA I TANJA SAVIC 16 ok

Žao mi je što se nisam ostvarila kao majka po drugi put. Imam jednu lepoticu, jednu jedinicu i žao mi je što sam ostala na jednom detetu– rekla je u emisiji „Ami G show“.

Ona je tada otkrila i koja njega pesma je najbolje opisu.

Tužni se smeju najlepše– priznala je Jana.

jana t

Ona je istakla i da materijalno bogatstvo koje poseduje njena porodica, za nju nema naročitu vrednost.

Dvadest pet godina sam u srećnom braku. Svašata se pričalo i pisalo, ali ja imam veliku podršku svog supruga i svog deteta. Ne dotiče me to što se piše. Lepo je kada čovek može sebi da priušti sve što mu je potrebno, ali mi to nije na prvom mestu u životu. Zaista sam prošla dosta toga, imala sam lepe i manje lepe životne trenutke i shvatila sam da je najbitnije zdravlje i zdravo okruženje, pozitivni ljudi. Kada sam preživela ovu tragediju shvatila sam da je najbitnija zdrava porodica, razumevanje i saosećajnost- istakla je za Grand.

BONUS VIDEO- Jana Todorović napravila lom u Crnoj Gori:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić