Login/Registracija

„Izvuče mi SVE IZ DŽEPA, pola gaže mu dam“ Boban Rajović otkrio KOM KOLEGI daje najveći bakšiš

Popularni pevač Boban Rajović, na estradnoj sceni nalazi se dovoljno dugo da je tokom svoje karijere iskusio i dobre i loše strane ovog posla.

U vreme njegovog probijanja nisu postojale društvene mreže putem kojih je mogao da se reklamira, a nije bio ni deo velikih izdavačkih kuća, verom u sebe uspeo je da se ostvari.

–  Postojao je neki razlog što mi je onaj gore dao taj teži put. Bilo je teško zato što znam da sam se izborio bez velikih izdavačkih kuća, bilo mi je teško da pređem i da se pojavim, ali apsolutno nije postojalo ništa između Granda i mene nego jednostavno gospod je namestio te neke puteve  da ja idem zaobilaznim i hvala mu na tome jer sam napravio uspeh i drago mi je da se pojavljujem u Grandovim emisija i da ću možda tek sad napraviti pravu saradnju sa njima– rekao je Boban i stao na put spekulacijama koje su se ovih dana pojavile u medijima. 

Ovom prilikom otkrio je i u kakvom je odnosu sa Sašom Popovićem.

– Sa Saletom odličan. Ne družimo se privatno , ali uvek kada se vidimo pozdravimo se. On je definitivno neko ko je dokazao da je u šoubiznisu mnogo jak- tvrdi Rajović.

Javna tajna o kojoj svi šapuću je i estradni kriminal. Pojedini pevači često su pod pretnjama i ucenama, dok su neki obavezani ugovorom za pojedine muzičke produkcijske kuće iza kojih navodno stoje opasni momci. Ipak, postoje i oni koji sami finansiraju sve, a jedan od njih je upravo Boban.

– Treba ti zaista jaka glava i vere u sebe i hrabrost da se izboriš protiv svega toga. Ima toga, treba da ostaneš svoj. Ja sam napravio pesmu “ Ne dam da me slome“ i to je biografska pesma želim da ostanem svoj- objasnio je pevač.

Poznato je da je Rajović u odličnim odnosima sa mnogim kolegama, kako privatno tako i poslovno, a sada je otkrio i kom kolegi daje najveći bakšiš.

– Najveći baksiš sam dao kralju bakšiša Đaniju. On kad kod stane pored mene izvuče mi sve iz džepa, da ne pominjem sad sume.  On naravno to gospodski krene da mi vrati jer smo kolege, ali ja to dajem od srca. U momentu me uhvati neka pesma. To se njaviše dešava kada nastupamo zajedno na afterpartiju on stane pored mene i krene neku pesmu od Šabana i tako me pogodi i pola gaže ode Đaniju– iskren je bio pevač.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić