Dara Bubamara za uslugu u avionu iskeširala 6.000 evra, pa se pohvalila luksuzom u kome uživa

Dara Bubamara 1 e1678375512813

Pevačica Dara Bubamara pokazala je na društvenim mrežama da se vraća iz Brazila, gde je danima uživala sa saradnicima.

Ona je, kako se već pisalo, odlučila za biznis klasu, a detalje iz aviona pokazala je svima putem Instagrama.

Veliki prostor za odmaranje, gledanje filmova, hrana i piće, sve to je Dara Bubamara fotografisala za svoje obožavatelje.

bubamara

Pevačica je pokazala i da je smeštena odmah iza pilota, a nema sumnje da i te kako uživa u dugom letu.

Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 evra za avionske karte, jer je kupila biznis klasu. Želela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, celim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu – govorio je izvor za „Informer“ po njenom odlasku na drugi kontinent.

Dara

Dara se inače smestila u jednom od najskupljih hotela a na smešta j je, prema pisanju medija, navodno dala čitavih 19.000 evra, što pevačici ne predstavlja problem jer to voli sa zadovoljstvom da radi. O tome kako troši zarađeni novac pevačica je nedavno govorila.

Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta, jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju. Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana – rekla je ranije Dara.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.G.