Login/Registracija

IZDATA POTERNICA ZA BLOGERKOM ZORANOM JOVANOVIĆ

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, juče je doživela veliku neprijatnost na aerodromu “Nikola Tesla“ u Surčinu, nadomak Beograda.

Naime, ona se sa prijateljicama spremala da uđe na let za Ameriku, kada su je odveli u posebnu prostoriju i zabranili joj da otputuje uz priču da je za njom izdata poternica.


Zorana se našla u čudu, i kako kaže, osetila kao najveći kriminalac, a nakon skoro tri sata čekanja, došla je policija da objasni o čemu se radi- Oni su mene poslali u prekršajni sud u Šidu, jer sam Bože moj imala kaznu za saobraćajni prekršaj. Umesto 130 km na čas išla sam 148 km na čas na autoputu, a kako me nisu našli na adresi da mi uruče poziv smatrali su kao da sam ga primila. I posle me pitate zašto ne želim da živim ovde- ispričala je blogerka na svom Instagram profilu.

– Umesto da sad budem na putovanju sa drugaricama, ja se drndam po sudu. Ja bih razumela da zbog saobraćajnog prekršaja ne možete da registrujete auto, da ne možete da produžite vozačku ili saobraćajnu, ali da ne možete da napustite zemlju, to ne mogu da razumem– rekla je ona.

PROČITAJTE I:

Eva Ras „Ne zanima me ko je koga silovao, ali sam zabrinuta za naš pravni sistem!“ (VIDEO)

„Spremni ste, vežbajte“ Marija Šerifović iskreno o kandidatima i razlozima zbog kojih je jedna odustala od takmičenja (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac