Login/Registracija

Ovako je Enes Begović govorio o porodici: „Ispaštali su mnogo zbog mene“

IMG 0679

Danas su nažalost stigle tragične vesti iz doma pevača Enesa Begovića. Bosanski mediji preneli su da je Enesov sin Armin iznanada preminuo na infektivnoj klinciji u Sarajevu gde je i živeo.

Prema poslednjim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH, a uskoro je trebalo da postane otac.

ENES

Enes je svojevremeno pričao za Granda o porodici i upoznavanju sa suprugom.

Ljubav na prvi pogled je ono što se Enesu desilo čim je ugledao Azeminu, a njihov prvi susret, do detalja pamti i danas.

Kako je svojevremeno otkrio samo jedan pogled je bio dovoljan da bude siguran da će baš ona biti njegova za ceo život, a tog trenutka se uvek priseća sa osmehom.

– U jednom momentu ustala je da prođe pored mene da se javi mami da će to veče ostati duže sa drugaricama, što se meni jako dopalo- ispričao je pevač i dodao da ga je upravo ovaj njen potez „kupio“ na prvu loptu.

IMG 0703

Kao plod Azeminine i Enesove velike ljubavi uskoro su na svet došla deca Arijana i sin Armin, a Begović je sa svega dvadeset pet godina po prvi put postao otac. Muzičar je više puta istakao da je odmah znao da će prvo dete biti devojčica.

Zbog profesije kojom se bavi, Enes ne krije da je njegova porodica pomalo ispaštala jer pevač nije mogao u svim situacijama koje je doneo život da bude uz najbliže, a priznaje da je to teško podnosio.

To je problem svih nas koji se bavimo ovim poslom. Porodice nam ispaštaju i to je jednostavno tako – započeo je pevač, pa dodao:

-Najteže mi je bilo kada sam imao smrtne slučajeve u porodici mojih najbližih. Recimo kada su mi preminuli roditelji. Nakon izvesnog vremena moraš da nastaviš da radiš posao koji i inače radiš. Teško mi je pao i gubitak prijatelja. Po prirodi sam jako osetljv, dešavalo se da pevam i plačem u isto vreme. Mi inače imamo taj problem, moramo da zabavimo ljude koje ne intersuje da li ste dobro. Svaka profesija ima dve strane medalje, a ja se trudim da budem profesionalac. Moraš da budeš posvećen i odgovoran da bi se odužio ljudima koji te vole.

enes begovic 1
Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.G.