Izabrani finalisti druge večeri Grand festivala

Grand festival pod sloganom Budi human, dobio je još deset finalista koji su se u drugoj polufinalnoj večeri predstavili publici.

cmsImage (1)

U drugoj polufinalnoj večeri Grand festivala predstavilo se 26 kompozicija, a deset najboljih numera koje su dobile najveći broj glasova žirija, plasiralo se direktno u finale koje ćete 3.decembra uživo moći da pratite na kanalu TV Prva. To su: Steva Anđelković, Biljana Sečivanović, Snežana Đurišić, Milica Todorović, Danijel Alibabić, Muharem Serbezovski, Nebojša Vojvodić, Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča i Milan Topalović Topalko.

Pored njih, večeras će u finalu nastupiti i deset finalista prve polufinalne večeri, a to su: Darko Martinović, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Dejan Matić, Ivana Pavković, Davor Jovanović i Mirna Radulović, Koktel bend, Dušan Svilar, Tanja Savić i Nemanja Stevanović

Učesnici ove muzičke manifestacije pevaće za bolesnu decu za čije lečenje se već prikuplja novac u okviru humanitarne fondacije Novi Beograd koju vodi Aleksandar Šapić. Pobednička kompozicija imaće poseban marketing kao i visokobudžetni spot, koji će dobiti i drugoplasirana i trećeplasirana pesma.

Eminentni žiri čine ugledne ličnosti iz sveta medija, estrade, sporta. Neki od njih su Maja Odžaklijevska, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Raka Marić, Aleksandar Šapić, Vesna Zmijanac, Željko Vasić, Ana Bekuta, Bane Opačić i mnogi drugi.

1531547_10204122726847514_1883713128938314219_n

Pratite Grand festival večeras od 21h na TV Prva.