IZA KULISA PRVOG POLUFINALA „PESME ZA EVROVIZIJU“: Pogledajte ko se iznenadio, a ko je otišao razočaran (VIDEO)

princ 1

Sinoć je u studiju na Košutnjaku održano prvo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju 2023„, a domaćini ovog prestižnog muzičkog festivala bili su Kristina Radenković, Dragana Kosjerina, Milan Marić i Stefan Popović.

U oba polufinala učestvuje po 16 kompozicija, a za sada je poznato osam najbolje rangiranih.

olivera kovacevic

Olivera Kovačević prokomentarisala je organizaciju festivala.

-Vrlo smo lagano to odradili iako je trajalo dugo od kada smo raspisali konkurs, prijavilo se oko dvesta kompozicija i zbog toga smo odlučili da traj eopet tri dana. Prvobitna ideja je bila da traje samo jedno veče, ali bi tada mnogi umetnici bili oštećeni. Potrudili smo se da scena bude zaista impozantna i da festival bude još bolji od prošlogodišnjeg – rekla je ona i dodala:

-Prošle godine je naš festival ocenjen kao jedan od tri najbolja u Evropi za izbor „Pesme za Evroviziju“. Uvek je uzbuđenje najveće na početku. Lakše je kada odmakne, u finalu je najlakše, ali dok sve ne krene uzbuđenje je veliko.

savo

Među učesnicima je vlada dobra atmosfera i veliko uzbuđenje.

-Moj san da predstavljam Srbiju na Evroviziju datira još odavno. Ove godine je bio pravi tajming jer imam odličan tim, imam dobru pesmu i konačno mogu da probijem taj led i pred srpskom publikom. Osećanja su mi baš ludilo, pun sam adrenalina i veoma uzbuđen. Dugo sam čekao ovaj momenat – rekao je Stefan poznatiji kao Princ od Vranje.

Savo Perović ekstravagantnim stajlingom privukao je veliku pažnju, pre svega njeobičnom maskom na licu.

-Sve što je dobro je neudobno, kostim malo steže, ali držim se. Maska je stigla iz Londona od dečka koji je radio za Madonu. Generalno je udobna- rekao je pevač i pohvalio svoje saradnice Sajsi MC i Ivanu Peters.

SMT5477

Ništa manje neobičan stajling i ekstravagantnu frizuru nije imal ani Angelina kojaj je ove godine konačno pobedila tremu.

-Prošle godine sam imala veliku tremu, a ove sam odlučila da je šutnem u glavu. Dugo smo se borile trema i ja na sceni, ali sam je pobedila – istakla je pevačica.

bend 1

Kao i svake godine ovaj festival izrodio je i neke nove muzičke talente. A kako je sve izgledalo iza kulisa pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Luka C.,
Autor: I.Grk