Login/Registracija

Ivan Bosiljčić pokazao ćerku i roditeljima dao savet ZLATA VREDAN

Glumac Ivan Bosiljčić retko deli trenutke iz svog privatnog života, ali danas je svoje pratioce obradovao preslatkom fotografijom iza koje stoji njegova supruga Jelena Tomašević. 

Ponosna mama zabeležila je trenutak uživanja oca i ćerke na travi dok čitaju knjigu, nakon čega je Bosiljčić poslao poruku svim roditeljima. 

-Bajke su više nego istinite, ne zbog toga što nam govore da zmajevi postoje, već zato što nam govore o tome da mogu biti pobeđeni – glasi citat koji je glumac podvukao ispod objave, a nakon toga na društvenim mrežama upitao roditelje šta čitaju njihova deca. 

Kao preporuku, glumac je naveo nekoliko knjiga, a mnogi roditelji komentarisali su izbor njihove dece, ali je posebne simpatije dobila Nina koja je izrasla u pravu devojčicu.  

Podsetimo, kruna njihove desetogodišnje ljubavi je upravo malena Nina prema kojoj su oboje, kako tvrde, blagi u vaspitanju. 

– Isčezla je moja namera da budem strog prema ćerki. Jelena i ja našoj Nini dajemo ljubavi koliko god umemo, neprestano. Život će je naučiti ostalo i nesmljivo će biti strog. A ona će ga i takvog voleti i podneti ako je mi budemo naučili ljubavi – izjavio je svojevremeno za „Hello“.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić