Login/Registracija

Nekada je imao dugu kosu i manjak kilograma: Isplivale Đanijeve slike iz mlađih dana, retko ko bi ga prepoznao

DJani 5

Mnoge poznate ličnosti se stide svojih fotografija iz mladosti, koje bi rado spalili, a ima i onih koji ih bez blama objavljuju na društvenim mrežama, poput Radiše Trajkovića Đanija.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se slika pevača sa znatno dužom kosom, koja je zbunila mnoge njegove fanove, s obzirom na to da se zna da Đani već dugo vremena ima izuzetno kratku dužinu kose. 

Istu sliku svojevremeno je i sam pevač objavljivao putem svog Insta storija i tom prilikom zbunio mnoge pratioce, a bilo je i onih koji su u prvi mah pomislili da se pevač podvrgao transplataciji kose, što je sve češći trend kod muške populacije.

DJani 4

Uspela operacija nove frizure napisao je svojevremeno Đani na svom storiju. 

Naravno da je u pitanju samo Đanijeva fotografija pre mnogo godina, na kojoj se može uočiti da je pevač nekada imao manjak kilograma, ali i višak kose, na kojoj bi mu pozavidele i mnoge žene. 

Podsetimo, Đani je nedavno proslavio krštenje unuka, dok mu se istog dana, kada bi trebalo da bude ponosan, događala i prava porodična drama, s obzirom na je njegova supruga Slađa sutradan imala zakazanu operaciju zbog problema sa srcem, što ne bi bilo prvi put da ima problema sa zdravljem.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić