Login/Registracija

Pobegla iz rijalitija 4 dana pred finale, a evo da li se kaje: „Ja sam najbolji rijaliti igrač“ (VIDEO)

Instagram

Irma Sejranić postala je prepozatljiva u Srbiji zahvaljujući učešću u rijalitiju „Zadruga“ iz kog je pobegla samo četiri dana pred samo finale, što je šokiralo mnoge.

Danas ova atraktivna Tuzlanka otkriva da li se kaje zbog odluke koja je koštala nekoliko hiljada evra koje je izlaskom izgubila, a dotakla se i neverovatne fizičke promene.

Čim izađeš iz rijalitija odmah imaš vremena za sebe, prvenstveno mentalnom zdravlju a da ne pričam o fizičkom izgledu. Tamo i nemaš neke uslove da se posvetiš sebi– istakla je Irma, nakon komplimenta da se promenila, a zatim otkrila zbog čega je pobegla iz rijalitija.

Instagram

Ja sam jedina osoba da je četiri dana pred kraj pobegla, mislim da niko to neće uraditi. Taj moj postupak je narod osudio, pogotovu ljudi koji me vole. Govorili su mi kako je moguće da nisam mogla da izdržim tih četiri dana, šta sam sve podnela tamo. Stvarno sam najgore prošla od svih učesnika. Neke druge stvari su presudile što sam izašla, i ja se ne kajem zbog toga. Kajem se jedino što nisam uzela novac koji sam zaradila mukotrpno i svaki moj dinar je tamo krvavo zarađen, za razliku od drugih koji su uživali u rijalitiju, mogli su da spavaju, imali su sve na izvolte– istakla je pevačica i nastavila:

Ja sam nosila taj rijaliti na svojim leđima i to je velika odgovornost, a ja jesam odgovorna osoba. Samim tim da sam najbolji rijaliti igrač koji može da podnese svaku priču, a malo je takvih.

Foto: Facebook,
Autor: B.Stuparušić