„Tada sam htela da umrem“, Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina: „Da sam bila slabić ne bih opstala“

Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina
Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina

Iako ne voli da govori o svo privatnom životu, svojevremeno je Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina.

Naime, ona je devedesetih godina bila udata, a nakon razvoda sa bivšim suprugom borila se za starateljstvo. Kako se pisalo, njen nekadašnji partner je odveo njihovog sina, a Indira je na sve načine pokušavala da ga vrati.

a031e2e09a2fa3c422c2bebeb7b7e4cad4430112

Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina

Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica u svojoj ispovesti tada i objasnila šta je presudilo da mu, posle svega, oprosti:

eb64d422984dd718d027b51cf4b519467a271773
Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina

Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela – iskreno je ispričala pevačica za domaće medije.

BONUS VIDEO- Darko Lazić: Ponela me popularnost:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.