„Imali smo sreće“ Aca Ilić o SUDBINSKOM susretu sa Biljom Jevtić

Estradno – bračni par Aca Ilić i Biljana Jevtić već 36 godina uživa u ljubavi i jedan su od najskladnijih parova na estradi koji nikad skandalima nije punio novinske stupce. 

9ba733d002ea629bceb34776843432776d0669b2

Privatni život retko komentarišu u javnosti, a jednom prilikom pevač je otkrio manje poznate detalje sa početka njihove veze i ispričao šta je pomislio kada je prvi put video Bilju. 

– Pomislio sam ‘Kako lepa devojka! Ko li je ona?’ Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986. kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo, možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama itekako jeste – rekao je pevač i otkrio kako je reagovao na to što je kraj sebe imao lepoticu za kojom je tada ludela cela Jugoslavija.

cff790d4bcf330df5959e1daf020845e3fcd5e55

– Ruku na srce i ja sam bio mlad, bio sam i lep, jer kao što kažu svaka mladost je sama po sebi lepa. Iz dobre kuće, dobar dečko sam bio i prava prilika što kažu ljudi. Svi su govorili da je Bilja bila lepa, a jednom prilikom je naš prijatelj rekao da sam i ja bio lep, konačno da neko kaže pravu istinu – našalio se svojevremeno Aca i otkrio tajnu uspešnog braka koji traje decenijama i uporedio ga sa današnjim brakovima. 

– Nama se tako namestilo u životu, imali smo i sreće… Ko zna šta bi bilo da smo mi bili mladi u vreme ovih telefona, ovih mreža, ko zna kako bi se sve to odvijalo. Teško je to, ali neko to voli i lepo se nosi sa time i daje materijala da bude što više u novinama, ja kažem svaka im čast kada to mogu… Mi smo drrugačijeg kova, teško bih ja sve to preživeo. Sreća naša što nismo mladi u ovom sada vremenu, jer ko zna u kom bi pravcu sve to otišlo– ispričao je pevač svojevremno za Grand. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić