Login/Registracija

IMA SE, MOŽE SE: Sofija Milošević se POHVALILA novim cipelama, a tek da čujete koliko koštaju (FOTO)

Supruga našeg poznatog fudbalera Luke Jovića ne štedi na sebi i svom izgledu, pa je tako novom objavom na Instagramu uzburkala mnogobrojne pratioce. 

Sofija Milošević trudi se da slepo prati trendove i ne žali pare za najskuplje komade garderobe, pa ne čudi što se putem svojih društvenim mrežama pohvalila obućom iz najnovije kolekcije poznatih svetskih brendova.

Naime, manekenka je objavila niz storija na kojima se vide čizme svetskog brenda koje koštaju više od 3.000 evra, a samo nekoliko minuta nakon toga i snimak patika iz poslednje kolekcije drugog, takođe prestižnog brenda, čija je cena nešto više od 800 evra.

Podsetimo, Sofija je napravila i svoju liniju haljina koje su za kratko vreme postale hit, a njene kreacije su ponele i mnoge dame sa naše javne scene. 

Ona važi za ženu od stila i uvek je govorila da joj je bitno da ono što obuče može dobro da iznese, a da joj cena nikada nije prsudna kada je u pitanju odabir stajlinga. Često na svojim duštvenim mrežama savetuje žene kako da se obuku, pa je jednom prilikom napisala.

-Kada ste u nedoumici, nosite teksas – porućila je ona jednom prilikom na Instagramu.

Pročitajte još:

KAO U BAJCI: Sofija Milošević i Luka Jović priredili sinu rođendan za pamćenje (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: A. Milošević