Ilda Šaulić volela 30 godina starijeg muškarca: „To mi nikada nije smetalo“

ILDA SAULIC PZD SNIMANJE 27032023 FOTO FILIP 37

Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila ćerku, a malo ko zna da je pre njega volela muškarca koji je bio 30 godina stariji od nje.

Kako je popularna pevačica ispričala jednom prilikom, u pitanju je poslovni čovek, a razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Njihova romansa počela je kada je pevačica bila u ranim dvadesetim, a trajala je čak 15 godina.

ilda saulic 6 ok

Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života –istakla je pevačica u jednom intervjuu.

Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – ispričala je Ilda posle raskida.

ILDA SAULIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 19 ok

Nakon toga, pevačica se zaljubila u osam godina starijeg Bojana Vučkovića, kog je poznavala još od detinjstva, pa je ispričala da joj je bio drug i da se družila sa njegovim bratom.

-Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo moja sestra Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je pevačica tada.

BONUS VIDEO: Ilda Šaulić i Endži Mavrić o koncertu i saradnji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković