Ilda Šaulić otkrila šta joj je Šaban zamerio u karijeri: „I danas je tako, to me pogađa“

Ilda Šaulić otkrila šta joj je Šaban zamerio
Ilda Šaulić otkrila šta joj je Šaban zamerio

Ilda Šaulić krenula je očevim stopama u svet muzike, mešutim iako su svi očekivali da će biti njegova naslednica, ona je krenula drugačijim putem i izgradila stil po kome je prepoznatljiva.

Ilda nikada nije jurila hitove koji će je progurati u sam vrh estrade, već je uvek birala pesme srcem, a optevala je i neke od najtužnijih balada o čemu je nedavno govorila za Grand.

7c2c8b8209198084fcaee57c148e2bcb1c20189b

Ilda Šaulić otkrila šta joj je Šaban zamerio

-Moje pesme su sve nekako bile tužne. Što bi rekao moj tata: „Imaš li ti ćerko neku pobedničku pesmu?“. Uvek su sve pesme bile nekako setne, tužne, stalno nešto patim, ne znam. Meni se dešavalo da i u trenucima kada sam bila srećna snimam takve pesme. I dan danas snimam takve pesme, jer ih volim i pogađaju me. Volim tako teške i emotivne, na primer uz Vidu Pavlović mogu uvek da zaplačem. Ne zato što ta priča mene pogađa, nego zaista volim tu setu, ne mora tekst da se lično odnosi na mene – rekla je ona i otkrila koja je najemotivnija pesma koju je do sada snimila:

ILDA SAULIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 19 ok
Ilda Šaulić otkrila šta joj je Šaban zamerio

-Emotivno najteža pesma koju sam snimila nije posvećena nekim muško-ženskim odsnosima. To je pesma „Suza“ koju sam ja posvetila mom pokojnom ocu, i to je neka najveća tuga ako gledamo kroz pesmu i moj život.

BONUS VIDEO- Ilda Šaulić i Endži Mavrić o koncertu i saradnji:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.