I MI OSKARA IMAMO!

Nakon svetske dodele Oskara koja se dogodila u nedelju, i famoznog Leonarda DiCapria i njegove prve prestižne nagrade o kojoj bruji ceo svet, došao je red i našu dodelu Oskara popularnosti u Banjaluci!

Ovom tradicionalnom dogadjaju prisustvovale su brojne zvezde! Sportska dvorana Borik u Banjaluci bila je prepuna obožavaocima dobre muzike! Puna tri sata publika je uživala u najpopularnijim pesmama naših nagradjenih pevača i bendova! Sa fotografija koje su zvezde kačila na svoje društvene mreže, možemo primetiti da su se i oni isto dorbo zabavili koliko i publika!

1

Milica Pavlović je zasluženo dobila Oskara za Folk pevačicu mlađe generacije. Dok je Tropico bend dobio Oskar popularnosti za Album godineDženan, Jelena Tomašević i Željko Vasić su iskoristili priliku da ‘opale’ jedan selfi koji su okačili na svojim Instagram profilima sa natpisom ‘Dobismo po Oskara k’o DiCaprio’! Intrigantni Rada Manojlović i Haris Berković zasluženo su dobili Oskara za duet godine, a na bini su i otpevali svoju novu pesmu Biseri i svila!

collage

I Zvezde Granda Andreana Čekić i Katarina Grujić su otišle kući sa po jednom statuom! Andreana je nagradjena kao Folk pevačica godine za Bosnu i Hercegovinu, a Katarina Folk otkriće godine!

Čestitamo svim nagradjenima, i radujemo se sledećem Oskaru popularnosti!

Tekst: N. Mitrović / Foto: Privatna arhiva