TOTALNI HAOS! Haris Džinović raskrinkao Melinu, evo kome će da pripadne imovina: „Sav nakit je odnela“

HARIS DZINOVIC NNK FINALE 22 23 FOTO GRAND 10 ok

Nedavno je kao bomba odjeknuila vest da se pevać Haris Džinović i njegova još uvek zakonita supruga Melina razvode nakon 22 godine braka.

Pevač se juče pojavio na brakorazvodnoj parnici nakon čega je za medije saopštio da je sada zvanično razveden, a Haris je za Hype otkrio kada je primetio da u njihovom braku nije sve kako treba.

– Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam video da je vrag odneo šalu. Ona je lepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i verovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, ali to ona jedino zna – ispričao je pevač.

haris i melina 630x426 1

Kako je i sam istakao nakon razvoda izdaju nikada ne prašta.

– Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čoveku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba – istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

– Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Posle svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao– objasniuo je ističući da mu nije jasno čime je sve ovo zaslužio.

melina i haris 630x426 1

Mnogi se pitaju i šta će biti sa raspedelom imovine, a pevač je na to imao odgovor.

-Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom. Primetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam video nikakav razlog- poručio je Haris.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić o razvodu Dragane Mirković

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović