Login/Registracija

Haos u emisiji! Voditeljka čitala javno Džidžine poruke, pevačica u šoku: „Nemoj dalje“ (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža gostovala je nedavno u emisiji „Grand Magazin“, ali nije mogla ni da nasluti šta je čeka uživo u programu.

Naime, na samom početku razgovora, voditeljka Jelena Dimitrijević uzela je svoj mobilni telefon i pokazala privatnu prepisku sa pevačicom.

Capture 8

Kako je Jelena sama priznala, nije bilo lako da se Džidža pojavi u ovoj emisiji kao gost, a sve zbog obaveza koje je imala na falultetu.

2

-Molim kolegu kamermana sada da snimi ovo, gledajte ovo. Počela ja da radim na Grand televiziji, nas dve smo odavno u komunikaciji i družili smo se, pa kaže – rekla je Jelena i počela da čita poruke:

-Ja je pitam ‘Ženo jesi tu, a ona kaže ‘Jesam sunce, evo na nekom slikanju, sutra imam ispit’. Važi, prođe mesec dana, ja joj ponovo pišem, a ona kaže da je u Bosni. Opet joj ja pišem, a ona odgovara da ima ispit i da mora da diplomira.

8

Dok je Jelena čitala ove poruke, Džidža se sve vreme smejala, a u jednom trenutku je uhvatila panika, pa je poručila voditeljki da ostavi telefon.

-Ne čitaj dalje!

Nakon toga su njih dve nastavile svoj razgovor, a kako je izgledala ova situacija, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Ceca zablistala na snimanju Zvezda Granda

PROČITAJTE I:

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković