Halid Muslimović priznao zašto je postao miljenik lepšeg pola: „To mi je bilo normalno“ (VIDEO)

Još na početku karijere pevač Halid Muslimović šarmirao je glasom ali i pojavom zbog čega je odmah postao miljenik pripadnica lepšeg pola, a taj imidž prati ga i dalje.

Halid je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrio da žene i danas luduju za njim, a dobrog izgleda bio je svestan još na početku karijere.

-Ne znam ni sam. Imao sam samo veliku želju da dobro pevam i da dobro izgledam – rekao je Halid i priznao da su žene ludele za njim.

halid muslimović žene lude za njim
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

-To mi je bilo i te kako normalno, nego sam pre dve godine imao koncert kod Virovitice i Bjelovara. Kada sam posle toga gledao snimak, među tih 7 do 8.000 ljudi bilo je svega oko 200 muškaraca. Ali stvarno – ispričao je Halid.

Pevač je naglasio da razume tu fascinaciju fizičkim izgledom pevača, kao da i on sam slično posmatra izvođače na sceni.

-To je isto jedan segment u mojoj karijeri, kako bih rekao, lepo je kada gledam pevača ili pevačicu da ima i tu drugu stranu, da lepo izgleda, da je lepo doteran. Prirodno da je lep – dodao je Halid.

halid muslimović miljenik žena
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Podsetimo, Halid je nedavno u emisiji otkrio i kako je upoznao sadašnju suprugu Adelisu Muslimović.

-Ja sam imao tri devojke. I zakažem jednoj u osam, jednoj u devet jednoj u deset sastanak. Adelisa je bila ova što je trebalo druga da se pojavi. Ja sam se sakrio u ćošku i gledao. Ova što je došla u osam čekala je do osam i dvadeset i otišla. Adelisa je došla u devet i čekala. Ova što je došla u deset isto je otišla posle dvadeset minuta. Adelisa je čekala do pola jedan dok se ja sa društvom raziđem. Tako je dobila prednost – ispričao je Halid i nasmejao sve u studiju, naglasivši da se ipak šalio, a potom je uozbiljio priču.

-Adelisa je bila popularna, radila je sa svojim bendom. Imala je jednu pesmu „Vozovi“ koja je već počela da se vrti po radio stanicama. Onda je počeo taj prokleti rat koji je sve poremetio. U tom trenutku smo počeli našu vezu koja je eto održala se do danas. Imamo dvoje dece i troje unučadi – dodao je Halid.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić