GRAND MAGAZIN: ŽIVOT PRE I POSLE…SVADBE!

Sve obično počne od ljubavi, a od ljubavi do svadbe dugačak je put. Kada dođe do tog famoznog dana posle, nekim čarolijom jedan papir menja sve. Devojka postaje supruga i snaja, a momak suprug i zet. Uz obilje obaveza koje ta pojava nosi sa sobom, uče se i neki novi odnosi, a dosta toga nestane u oblaku očekivanja. To kako smo zamišljali (bračni) život ide na test izdržljivosti, a ljulbav počne da traži stalna ulaganja, jer obično dolaze deca, krug obaveza počne da se širi i samo najizdržljiviji završe – srećno i zadovoljno do kraja života.

Voditeljka Ivana Đorđević sutra od 12h pričaće sa svojim gostima o životu pre i posle svadbe.

05

O tome šta se suštinski menja pričaće novinarka Biljana Radulović, reditelj Semir Gicić, kompozitor Jasmina Jakšić, psiholog Vanja Bokun Popović.

Na ovu temu pričaće i književnica Dušica Milanović Marika, autor drugog dela knjige o Zoni Zamfirovoj. Kako se nekada volelo i šta se u bračnim odnosima suštinski menjalo kroz vekove, a šta je do današnjeg dana ostalo isto. Čuvena Joana Batsialou stručnjak iz oblasti mezoterapije objasniće koliko je nega žene bitna za njenu ličnu radost u različitim fazama života.

Sa Ivanom Đorđević u Grand magazinu družite se u sredu od 12h na GRAND TV.

Tekst: Nataša Pantelić/Foto: Nemanja Dimitrić