Login/Registracija

GOREĆE KOP: Saša Matić, Milica Pavlović i Severina otvaraju MUSIC WEEK

Najpopularnija srpska planina i ovog marta biće najtraženija destinacija među ljubiteljima skijanja i dobrog provoda, budući da se u periodu od 10. do 18. marta, sada već tradicionalno, očekuju dva uzastopna vikenda koncerata za pamćenje najvećih muzičkih zvezda regiona!

Sedmo izdanje najomiljenijeg zimskog festivala počeće spektakularnim nastupom najveće folk zvezde na ovim prostorima, Saše Matića, 10. marta u velikoj dvorani Grand Hotela Kopaonik, a iste večeri najavljeno je i „pojačanje“ u vidu specijalnog gostovanja atraktivne Milice Pavlović.

Već sledeće večeri, 11. marta, publiku na istom mestu očekuje se nastup omiljene regionalne pop zvezde  neverovtne harizme – Severine, koja će, kao i uvek, prirediti senzacionalni muzički šou o kome će se dugo pričati!

Skymusic će se i ove godine pobrinuti da audio-vizuelna produkcija pomeri granice svega viđenog, pružajući i izvođačima i publici priliku da uživaju u jedinstvenom, neponovljivom spektaklu.

Iako još uvek nije otkriveno koji izvođači će nastupiti drugog festivalskog vikenda 17. odnosno 18. marta, nema sumnje da će izbor biti pun pogodak, te da će se, kao i uvek do sada, tražiti karta više.

Foto: Live Production,
Autor: Grand