Login/Registracija

Uroš Živković OTKRIO ZBOG ČEGA NE POSEDUJE NEKRETNINU, a razlog je za svaku pohvalu: „To mi je najbitnije“

U muzičke vode, Uroš Živković, uplovio je mlad, međutim uprkos velikoj slavi koju je stekao sa kojom je počeo da stiče i veliki priliv novca, nikada nije zaboravio prave vrednosti.

Dok se mnogi pevači hvale nekretninama koje poseduju, ovaj pevač još uvek nije pazario jednu isključivo za sebe, a razlog je neverovatan.

Iako bi mnogi pomislili da Uroš ne ume da rukuje svojim finansijama, situacija je potpuno drugačija. Od malih nogu negovao je porodične vrednosti, pa je tako kada je stekao uslove prvo želeo da obezbedi svoju porodicu.

– Ja sam obezbedio i roditelje i brata i to mi je najbitnije da moja porodica bude obezbeđena. Ne razmišljam sada o nekretninama još koju godinu, zato to hoću da posao ide kako treba jer treba i u njega da se vrati ako Bog da sledeće godine da izdam album sada je trenutak kada treba nešto veće u karijeri da uradim– rekao je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Podsetimo, za razliku od Uroša, njegov brat Miloš nije nakon „Zvezda Granda“ nije želeo estradnu slavu kaoon.

Miloš lepo radi, ima posla. On se opredelio da radi svirke, dobro mu ide i mnogi su očekivali da se i sad prijavi za „Zvezde Granda“. Fudbal je i dalje njegova ljubav, on sve radi u granicama koliko mu prija– rekao je pevač svojevremano i dodao kako njihov duet stoji kao opcija, ali da još uvek nije čuo pravu pesmu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić