Goran Ratković Rale progovorio o najtežem životnom periodu, niko ga nije kontaktirao osim jedne pevačice: „Nisam im zamerio“

goran ratkovic rale

Goran Ratković Rale jedan je od najplodonosnijh kompozitora. U karijeri dugoj 30 godina nema pevača koji je popularan, a da nije radio s njim.

U intervjuu za Kurir pričao je o tome kako je bilo sarađivati sa velikim zvezdama, a mnoge je iznenadio priznanjem, da ga niko od kolega sa domaće javne scene u doba korone nije kontaktirao, osim Svetlane Cece Ražnatović.

-Što se tiče pevača, što je veća zvezda, to je lakše raditi s njima. I Ceca i Jelena, s njima je jako jednostavno raditi. Oni dođi, otpevaju, imaju poverenje u tebe, a sa mladima je jako teško. 2012. godine mi je bilo teže kada sam se vratio, nego kada sam počinjao karijeru – počeo je Rale svoje izlaganje.

Rale 2

On je otkrio i da mu je teško pao period kada je vladala epidemija korona virusa.

-U doba korone želeo sam da odustanem od muzike. Niko me tada od pevača nije kontaktirao. Godinu dana. Ceca me samo jednom zvala i pitala me „Šta radiš?“ Sa Marinom Tucaković sam se svako jutro čuo. Nisam im zamerio, ali mi je bilo teško što ne radim – ispričao je Rale za Kurir.

BONUS VIDEO: Nemanja Petrović peva kod Baneta Opačića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić