Goga Sekulić pokazala nove grudi, bujno poprsje i dalje u prvom planu, a ona se žali: „Meni su sada male“(VIDEO)

55dbcbab6e312ca9a6c751c872b8add548e2fc67

Goga Sekulić nedavno je obradovala publiku novom pesmom, koja je baš u stilu njenih dobrih starih hitova i koja se odmah zavrtela na svim muzičkim platformama.

Na ovaj uspeh posebno je ponosna Goga koja je dugo čekala da joj se ponovo desi takav hit.

Posle dužeg vremena, svi se nadamo sa novim pesmama da to bude to, ali sada je to zaista Goga fazon i o mom je ukusu, a i naslov je malo škakljiv „Bivši u problemu“– rekla je za Grand.

ggoga

Kako pesma nosi snažnu poruku, zanimalo nas je koliko puta se opekla zbog svoje dobre namere prema nekome.

Ja uglavnom nekad i iz senke pomažem ljudima, da oni ne znaju. Šta god ko traži neku uslugu, bilo gde ja uvek završavam i to je ostalo u meni da pomognem ako mogu, ali ljudi su nezahvalni. Imam ja preča posla, bavim se sobom i svojim detetom, izađem u susret kome treba, ali ne kao pre– priznaje Sekulićeva.

goga sekulic news

Kao jedna od pevačica koja nikada nije skirvala svoj seksipil, tvrdi da nikada nije preterala i da je privatno skroz drugačija.

Kada se snimaju spotovi, sve se forsira, na plaži je naravno kupaći kostim, treba da bude seksipila. Ali ja privatno se obačim sportski. Ja imam ime i prezime i hitove i ne moram da igram na tu kartu, ali treba malo koketirati sa publikom, oni to vole- iskrena je Goga koja je nedavno išla na remont svojih grudi.

Nisam mnogo smanjila, radila sam korekciju grudi zaista su me bolela leđa, ali mi je pomoglo to zatezanje. Bolje se osećam, meni su sada male, a u principu po broju nisu, nego bolje izgledaju– rekla je za „Grand News“, a ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić