Login/Registracija

GALA SLAVLJE: Sloba Vasić ćerki za prvi rođendan POSVETIO PESMU i sve RAZNEŽIO (VIDEO)

Pevač Sloba Vasić i njegova izabranica Lela danas su proslavili prvi rođendan naslednici Mariji, koju su prethodo krstili u Hramu Svetog Save. Nakon svetog čina slavlje se nastavilo u jednom prestoničkom restoranu gde je sve izgledalo poput prave bajke.


Dok su zvanice jedva čekale da se ponosni tata lati mikrofona, Sloba nam je priznao da je organizacija muzike bila jedini njegov zadatak.

– Ja sam organizovao moj deo, peva Peđa Vujić, Sanela Marković i Stefan Milićević, ali biće još kolega tako da će svi otpevati po koju pesmicu, biće top!- otkrio je pevač.


Nema sumnje da se mama ozbiljno potrudila kada je reč o dekoraciji, ali tata je spremio poseban poklon za svoju mezimicu.

– Pošto je njeno kršteno ime Anđelija, sigurno ću joj posvetiti tu pesmu, koju inače obožavam- istakao je Sloba.


Koliko je posvećen i predan ćerkici uverili smo se i putem društvenih mreža, međutim Vasić priznaje da mu jedna stvar  ne ide baš od ruke.

– Nešto ne znam uspavanke da joj pevam, ali narodnjake da! Ćerkica reaguje na svaku muziku, prosto ne mogu da verujem koliko to dete voli muuziku, ona odmah počne da igra, mlati rukicama, uvek pravi neke pokrete- ispričao je Vasić sa širokim osmehom na licu.

Kako je izgledao prvi rođendan Slobine ćerki pogledajte u videu ispod,

Foto: L. Cvetković/ J. Jović,
Autor: J. Jović