Login/Registracija

Frontmen „Ok benda“ NA NOĆNOJ STRAŽI: Razlog je URNEBESAN!

Frontmen popularne grupe „Ok band“, Goran Gluhaković jedan je od pevača za kojim su žene svojevremeno bukvalno ludele, a danas je porodčan čovek i ponosni otac dve sedamnaestogodišnje bliznakinje.

Njihovo odrastanje za pevača je bio veliki izazov budući da su lepe vesti bile potpuno neočekivane.

– Dok nisam dobio blizance nisam imao dodira sa blizancima, iskreno rečeno. Dok je kod moje supruge u porodici drugačije tako da smo verovatno njih dve dobili po njenoj liniji. Iz moje prespektive moram da kažem da je to nešto najlepše što čovek može da doživi. Mada frka je bila u početku, prvih godinu dana, a posle su one postale dovoljne same sebi. Kasnije kada smo porodično išli na letovanje, supruga i ja smo se osećali kao da idemo na medeni mesec svaki put jer njih dve imaju svoju priču, igraju se jedna sa drugom- ispričao je Goran, mada ne krije da i danas postoje izazovi iako su već odrasle i zrele devojke.

Iako mnogi misle da je vreme da se opusti, roditeljske brige ne jenjavaju. Pubertet nosi nove izazove sa kojima se pevač sudeći po jnegovoj priči odlično snalazi.

– Sada ih uglavnom vozim i dovozim na žurke, sada je ta faza. Što se tiče muzike, istina je da slušaju ovu modernu, ali neverovatno je da slušaju od Bijelog dugmeta do Vojaža. Ove godine su slavile Srpsku novu godinu kod nas kući, bile su tu i ćerkice Saše Matića i ja sam došao sa svirke i šokirao se. Naslušao sam se takvih pesama, od „Lipe cvatu“ do ove najmodernije muzike. Mada zaista nemam uticaj na njih u smislu da treba da slušaju ono što ja volim, neka deca slušaju šta hoće!- istakao je pevač.

Mada je Goran mnogo zanimljivih anegdota zapisao od kada je u ulozi „taksiste“ kada su ćerkice u pitanju, jednu je posebno izdvojio.

– Mnogo mojih drugara drži lokale u koje one odlaze, pa im često rezervišem i sto i obično klinci kada me vide pitaju odmah gde pevam, a ja im kažem i objasnim da sam to veče na straži- našalio se.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović