Filipa nikada nismo videli u medijima: Ovo je sin Ivana Milinkovića, kažu da je isti otac (FOTO)

3d723cd38312bc0ac3d2da99f297373d1a7cd213

Ljubavnu bajku Ivana Milinkovića nekadašnjeg frontmena „Legendi“ u jednom periodu uzdrmali su novinski natpisi o preljibi i razvodu, što i nije neko čudo ako uzmemo u obzir da je oduvek važio za miljenika ženskog roda kako zbog stasa kojim može da se pohvali, tako i zbog glasa kojim budi najlepše emocije.

Ipak, sve je ostalo samo na spekulacijama, on je oštro negirao ove navode, te isticao u više navrata kako su njegovo najbolje društvo supruga Milica i sin Ivana Milinkovića, Filip na kojeg je pevač posebno slab.

Ivan Milinkovic

 

– Prvi put sam se oženio sa 32 godine. Vesna je bila moja velika ljubav još iz KUD Lola, gde sam odlazio i pevao. Razveli smo se posle sedam godina braka. Nismo imali decu. Da jesmo, verovatno se ne bi tako završilo – rekao je ne tajeći da je silno želeo da se ostvari kao roditelj što mu se dve godine nakon razvoda i ostvrailo:

– Sa četrdeset sam dobio sina, to je život. U životu imaš neke planove, ali i život ima neke svoje. I sve on to poslaže, te kockice.

99948 ivan milinkovic sin filip milinkovic instagram iff

Kao plod ljubavi došao je sin Filip koji je po mišljenju mnogih slika i prilika svog popularnog oca.

– Filip se rodio 2. 12. 2002. u 2.20h. Sve je u simbolu broja 2 – otkrio je poznati pevač zanimljiv podatak iz biografije svog jedinca, za koga kaže da je svestrano talentovan, ima sluha, ali je odlučio da studira IT.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković