Sve pršti od luksuza: Ovako Lepa Brena uživa na jahti (VIDEO)

Lepa Brena 1

Lepa Brena je u potpuno opuštenom izdanju, sa kačketom na glavi i sunčanim naočarama pozirala na jahti, a slike su izazvale pravi bum na mrežama.

Ona se redovno oglašava na svom Instagramu gde objavljuje fotografije sa odmora, a sada je podelila sliku kako uživa i pije vino na luksuznom brodu, dok je pozirala na stolu.

Inače, kako su mediji pisali jahta Živojinovića koštala je čak 6.000.000 evra, a pevačica je jednom prilikom govorila o ovoj investiciji.

– Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija – govorila je Brena.

Pevačica je u medijima isticala često da jedva čeka leto, jer tada može u miriu da uživa sa svojom porodicom i prijateljima.

– Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela – rekla je Brena u ranijem intervjuu za Kurir.

(Blic)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković