Login/Registracija

Eva Ras ODBILA pevačevu bračnu ponudu, on našao MLAĐU: “Moja devojka NE PAMTI Miloševića“

Era Ojdanić u nekoliko navrata isticao je da mu je glumica Eva Ras oduvek bila neostvareni san i da je želeo da sa njom razvije partnerski odnos.

Na njegove izjave glumica nije imala mnogo komentara osim da su to pevačeve standarde “lovačke priče“ i da je ona ostala verna odluci da nema partnera nakon smrti supruga.


Iako je pevač trenutno u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, na Evino odbijanje izgleda još nije zaboravio.

– Eva je imala šanse da s euda za mene i to je propustila. Sažaljevam slučaj Evi i ovom prilikom je pozdravljam i hoću da kažem da je obožavam, ali ufurala se druga žena na njeno mesto– rekao je pevač.


O godinama njegove nove izabranice u koju je zaljubljen do ušiju spekulisalo se mnogo, a sada je Ojdanić odlučio da stane na put pričama i otkrije koliko zaista njegova izabranica ima godina.

– Nije kao Eva, ova trenutna ne pamti Miloševića (smeh). Mislim, meni se kod Eve svidelo to što nema dlake na jeziku isto kao ja, ja znam kad bi se mi uzeli, da bi se posle 3 dana podžapali. Ja bih njoj rekao svašta i ona meni- istakao je Ojdanić pa objasnio kako bi njihov život izgledao kod njega na imanju.


– Kad bi se pomirili sve bi bilo kako treba. Normalno bi radili kućne poslove, Evu bih poslao u stado da nahrani, npoji, da pomuze koze i da skuva mleka. Ona je žena u godinama a kozije mleko je zdravo za nju- rekao je Era.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac