Login/Registracija

Estrada se ujedinila, masovno potpisuju peticiju za ukidanje i zabranu TikToka u Srbiji!

Estradne ličnosti su potrešene zbog stravičnih tragedije koja se dogodila u Srbiji otkazivale su svoje nastupe, pa su se ujedinile i podigle glas.

Pevačice Jelena Kostov, Ivana Pavković, Aleksandra Bursać i Ana Sević neke su od onih pevačica koje su potpisale peticiju za ukidanje TikToka, a njihova koleginica Slavica Ćukteraš je otišla i korak dalje pa je svoj nalog ugasila na ovoj mreži.


Naime, nakon svih događaja koji su odneli mnoge živote, na društvenim mrežama pojavili su se sramotni snimci maloletnika koji podržavaju ubistva, ali i počinioce masakra.


Najviše neprikladnih i jezivih video snimaka pojavilo se upravo na društvenoj mreži Tiktok, gde su se deca masovno snimala, podržavala ubice ali i pokazivala oružje svojih roditelja.

Domaća javnost se uznemirila i šerovala masovno pomenute klipove ne bi li ih nadležni organi što pre videli i ukinuli, ali i preuzeli potrebne mere.


Pevačice su zbog toga rapidno delile peticiju za ukidanje društvene mreže, za koju mnogi kažu da je zlo savremenog društva.

Jedna od njih je pevačica Jelena Kostov, koja je na svom storiju preko crne fotografije okačila link kako bi njeni pratioci mogli da se priključe.


Takođe, Ana Sević, već danima potrešena, podržala je peticiju za zabranu i ukidanje Tiktoka.

Nikolina Kovač, Aleksandra Bursać ali i Ivana Pavković učinile su identično na svojim Instagram nalozima i pozvale pratioce da se potpišu peticiju.

Foto: Z.K.Munja/Pixabay,
Autor: A.Dačić