Login/Registracija

Estrada se oprašta od Merime: Bila im je kolega, prijatelj, sestra…(FOTO)

Još jedan prerani odlazak potresao je ceo region i pripadnike estrade. Još jedan vanserijski talenat manje i još jedna zvezda na nebu više.

Vest o smrti muzičke legende Merime Njegomir ostavila je mnoge u suzama i bez mnogo reči ali sa dovoljno snage da se od nje oproste onako kako dolikuje.

Iako je pre samo 24 sata izašao njihov duet, Zoran Dašić Daša nije se nadao da će ga dan kasnije sačekati ova vest.

Bila je bezslovna podrška i prijatelj gupe “Legende“ i ova pesma sa nama nije trebalo da joj bude poslednja- rekao je za naš portal što možete pročitati OVDE.

Skrhkana bolom ostala je i Merimina dugogodišnja prijateljica Jasna Kočijašević koja od šoka nije mogla mnogo da govori.

– Otišla je najbolja među nama. Vanserijski talenat i divan čovek– rekla nam je ona OVDE.

Društvene mreže preplavile su fotografije predivne Merime, kao i objave njenih kolega koji su se opraštali jedna po jedan.

– Draga moja Merima, prijateljice i sestro, bol koju osećam je neizmerna- napisala je Nada Topčagić uz njihovu zajedničku, davno nastalu fotografiju.

Odlazak Merime potresao je i njenu kumu Anu Bekutu, sa kojom je Merima pevala i slavila život pre samo nekoliko meseci.

……

I Snežana Đurišić poslala je poslednju poruku svojoj koleginici i prijateljici.

– Pokoj ti duši dragi prijatelju.

……

Kako je pre samo nekoliko dana izgubio oca, Nikola Rokvić teško je podneo vest o odlasku Merime Njegomir.


Voditeljke Vesna Milanović i Dragana Katič koje su imale priliku da sarađuju sa Merimom izjavile su da je otišla žena velikog glasa, dostojanstva, harizme i optimizma.

– Uživala sam u našim razgovorima, vašem osmehu i glasu– napisala je Vesna.

– Merima draga moja prijateljice, čuvam te i čuvaću te od zaborava u ime svih naših lepih porodičnih trenutaka. Hvala ti na svemu, mir i spokoj tvojoj duši. Voli te tvoj Ivan– uputio je poruku Ivan Milinković preminuloj pevačici.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac