Login/Registracija

Estrada odlučila putinovskom većinom! (VIDEO)

Nakon tri nedelje glasanja tokom kojih je obuhvaćen rekordni broj estradnih poslenika, anketa Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije većinom od 66 odsto pokazala je da je Bane Obradović po mišljenju estrade najuspešniji menadžer decenije.


Ovi rezultati proglašeni su na svečanom prijemu, na kome su osim Baneta i predsednika SEMUS-a Dragiše Golubovića kao domaćina prisustvovali i Zorica Brunclik, Gordana Šaulić, Željko Joksimović, Aco Pejović, Dragan Kojić Keba, Miroljub Aranđelović Kemiš, Miša Mijatović, Ivan „Legende“, Marinko Rokvić i mnoge druge javne ličnosti ali i Aleksandar Gajović, Državni sekretar Ministarstva kulture, Nebojša Atanacković iz Unije poslodavaca Srbije, predstavnici Saveza samostalnih sindikata Srbije i druge uvažene zvanice.

– U anketi u kojoj se izjasnilo 222 estradnih poslenika Bane je pobedio sa 133 osvojena glasa. Koliko je ova pobeda ubedljiva svedoči i to da je prvi sledeći na listi osvojio 17 glasova a trećeplasirani 12 glasova – rekao je Dragiša Golubović i uručio prvo priznanje u istoriji domaće javne scene najboljem menadžeru decenije Banetu Obradoviću.


– Sa godinama, shvatio sam da priznanja znače ne samo kao potvrda da ono što radimo vredi, već i da postoji dovoljno onih koji to prepoznaju i cene. Takođe, ono što znam je da niko ne može postići uspeh a da nije okružen sjajnim saradnicima, a ja sam od prvoga dana imao tu sreću da moji saradnicu budu ne samo veliki profesionalci, zvezde, vanvremenski umetnici, već i sjajni ljudi koji su postali moji prijatelji. Hvala svima vama koji ste mi pomogli, ovo je nagrada za sve nas, hvala onima koji su danas ovde, mnogo mi znači vaša podrška, hvala Savezu na ovom velikom priznanju, potrudiću se da ga opravdan i u godinama koje dolaze – rekao je Obradović.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Obradović