„Kilaža mi je uticala na pevanje“ Emir Habibović se odlučio na drastičnu meru zbog zdravlja: „Smršao sam skoro 40 kilograma“

Emir Habibović smanjio želudac

Emir Habibović godinama važi za jednog id najtraženijih pevača kako kod nas, tako i u dijaspori. Na terenu se odavno dokazao kao profesionalac, a priznanje za to dobio je kada ga je kralj narodne muzike Šaban Šaulić imenovao jedinim svojim muzičkim naslednikom.

Pre dve godine pevač se suočio sa problemom gojaznosti koja mu je uticala na pevanje zbog čega se odlučio na drastičan korak.

Emir Habibović smanjio želudac

Emir Habibović smanjio želudac

Habibović je tada posetio Tursku gde je išao na operaciju smanjenja želuca, a za nepunih devet meseci smršao je čak 37 kilograma.

Emir je pričao kako se pre operacije devet godina mučio sa glasom i glasnim žicama zbog gojaznosti. Za taj hirurški poduhvat odlučio se isključivo zbog zdravlja, pa tek onda zbog izgleda.

-Sredio sam sve, hvala Bogu vratilo se na svoje mesto i zdravstveno i po pitanju glasa. Smršao sam skoro 40 kilograma, tada nisam ni primetio koliko je i kilaža uticala na pevanje. Ovo je jedan dobar novi početak – rekao je on nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Emir Habibović i Tamara Selimović proslava:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.