Elena Kitić izazvala pometnju na mrežama, napravila transformaciju da je niko živi ne prepoznaje (FOTO)

90642f1b2545d5b12ea956c679a37b3b62aa5a13

Ćerka estradnog para, Marte Savić i Mileta Kitić, pevačica Elena Kitić, poznata je kao jedna od atraktivnijih dama sa javne scene, koja privlači pažnju gde god se pojavi.

Pevačica više nije toliko aktivna na društvenim mrežama, zbog čega se brojni fanovi raduju svakoj njenoj novoj objavi. Elena neretko menja svoj stil, a sada se na Instagramu pohvalila novom frizurom.

78ea6373bb3bb4d9f5b3938a76d5aa6ae419b05f

Naime, sve je iznenadila fotografija plave Elene, kojoj je duga crna kosa zaštitni znak. Fanovi su diskutovali o čemu se radi, a novim nizom fotografija, pevačica je otkrila da je u pitanju perika, te da je i dalje ona stara.

Međutim, mnogi su bili oduševljeni novim imidžom, pa nije isključeno da uskoro zaista promeni boju kose, dok ima i onih kojima se ova promena nije dopala.

„Brutalno ti stoji“, „Bolje ti stoji crna kosa, nikako nemoj u plavuše“, „Moderna je frizura i baš ide uz tvoj stil“, „Atraktivno i zanimljivo“, „Bezlična je ova boja, crna je vatrena“, nizali se se komentari.

Podsetimo, pevačica Elena Kitić, naslednica estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, već neko vreme uživa u vezi sa reperom Mihailom Miksom Vujićem.

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić