Login/Registracija

EKSKLUZIVNO: Najromantičniji detalji svadbe sina Suzane Jovanović (VIDEO)

Danijel Jovanović, sin pevačice Suzane Jovanović, juče se zakleo na večnu ljubav svojoj dugogodišnjij izabranici Tijani.

Glamurozna svadba upriličena je u jednom od najprestižnijih restorana prestonice, a među zvanicama našle su se mnoge poznate ličnosti.


Okupljeni novinari ispratili su dolazak brojnih zvezda, a neke od njih otkrili su i šta su poželili mladencima, kao i šta su im poklonili. 

– Želim im puno ljubavi, zdravlja, sreće, dece. Oni su oboje divni i Danijel i Tijana, tako da im zaista želim sve najbolje. Siguran sam da će imati divan i moderan brak- poručio je direktor Granda Goran Šljivić, dok je Viki Miljković otkrila šta im je poklonila. 

Najbolje je uvek dati novac i ne razmišljati. Oni će kupiti sebi šta im odgovara – izjavila je ona. 


Doček mladenaca bio je kao iz bajke, a svečani čin venčanja održao se na otvorenom. 

Njihov dolazak pratila je pesma „Stand by me“ i gromoglasan aplauz svih prisutnih među kojima su bili porodica, prijatelji, kao i mnogi pripadnici estrade.


Tijana je blistala u prelepoj sirena venčanici, dok je Danijel poneo elegantno odelo. 

Nakon romantičnog izgovaranja sudbonosnog „da“, usledio je i prvi ples uz numeru Miše Kovača „Ostala si uvek ista“. I baš kao iz najromantičnijeg filma mladenci su se zaljubljeno gledali i njihali u ritmu nežnih nota, dok je atmosferu u svečano dekorisanoj sali upotpunio suvi led.


Kako običaji nalažu, posle nekoliko sati dobrog provoda došao je red i na tortu. Jednostavna elegancija najbolje opisuje Danijela i Tijanu koji su za njihov dan odabrali belu tortu na četiri sprata.

Uz vatromet i šampanjac mladenic su isekli tortu, a ovaj romantičan trenutak Popovićeva ćerka Aleksandra zabeležila je na svom Instagram profilu.


Žurka je trajala do kasno u noć, a mnoga srca dirnuli su Suzana i Saša koji su blistali od sreće i ponosa te sve vreme pevali i đuskali.

U videu ispod pogledajte ekskluzivne detalje sa svadbe.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović/I.Ankić