Login/Registracija

“EGO MI JE NAHRANJEN“ Milica o prvim utiscima albuma koji je SAMA IZMISLILA

Nakon dugo najavljivanja, pevačica Milica Pavlović sinoć je objavila ceo novi album sa dvanaest novih pesama i tri stare “Crna jutra“, “Daboda propao“ i duet sa Sašom Matićem “Oko moje“.

Povodom toga Milica je danas organizovala veliku promociju u jednom prestoničkom hotelu na kojoj je zablistala što možete pogledati OVDE.

Kako je već najavila, za novi album potrudila se kao nikada u životu, što je rezultiralo stresom i umorom kakav dugo nije osetila.

– Neispavana sam, utisci se nisu slegli, ovaj četvrti album je nekako kruna moje desetogodišnje karijere. Za petnaest sati bližimo se trećem milionu na Jutjubu na dvanaest pesama. Nema veće sreće- rekla je Milica na promociji pa dodala:

– Da me ne shvatite pogrešno ali ego mi je nahranjen toliko da bih se sad popela na neku najvišu zgradu i vrištala: “Hvala vam!“ Zaista hvala svima što su prepoznali ono što sam radila godinu i po dana, aktivno šest meseci- rekla je.

Komentari publike jesu da je ovo nešto totalno drugačije u odnosu sve što je do sada radila, a evo šta se kod nje razlikovala u odnosu na prethodne albume koje su svi obožavali.

– Baš malo pre pričam sa jednom drugaricom i kažem joj: “Dragana, ne znam je l’ tebi jasno ali ja sam u tom momentu kada sam zamislila kako želim da prezentujem ovaj album a da nisu obični spotovi već da idem korak dalje. Morala sam da okupim ekipu i da napravim timske igrače a ušla sam u nepoznato“. Ja sam zaista ušla u projekat koji sam ja izmislila i koji nikad nisam videla da se ovako prezentuje jedan album- objasnila je.

Mnogo truda, rada i neprospavanih noći, ali ni vremena ni novca koji su uloženi, danas joj nije žao kada vidi rekacije publike i shvati da je uradila pravu stvar.

– Trebalo je da taj tim na kraju dana funkcioniše kao jedan. Ja sam išla od reditelja, do koreografa, pa kod producenta, igrača i svima sam rekla: “Je l’ možeš da mi garantuješ za tvoj deo?“ Svi su mi rekli da ovo nema garanciju jer su svi ušli u nepoznato ali ja sam bila spremna na to– istakla je ona na promociji.

POGLEDAJTE I:

Govorili su da je SMEŠNA i da NEĆE POTRAJATI: “Ta mala Milica danas izdaje ČETVRTI ALBUM“

Milica Pavlović JEDVA SUZDRŽALA SUZE: „Taj gubitak je BIO TRAGEDIJA, još učim da se NOSIM SA BOLOM“

Foto: Grand Online,
Autor: T. Bogavac