Login/Registracija

Edita otkrila PARTNERA, pa pali VRELI poljupci! (VIDEO)

Ljubavni život pevačice Edite Aradinović uvek je bio interesantan javnosti, ali ga je ona vešto krila, trudeći se da puni novine svojim uspesima u karijeri a ne na osnovu skandala i ljubavnih priča.

Međutim, pevačica je izgleda napravila presedan, pa je tako objavila jedan snimak iz izolacije na kome nepoznatu osobu zove ,,ljubavi“.

Edita je poznata kao veliki šaljivdžija pa je tako i ovog puta napravila foru zbog koje su se svi nasmejali. Ona je iskoristila filter na jednoj aplikaciji kako bi svoje lice transformisala u muško, a kako joj je koleginica Tamara Milutinović bila u kući, iskoristila ju je da glumi njenu devojku.

,,Danas sam radio kvadriceps, biceps..Ljubavi? Dođi da me ljubiš“ rekla je Edita u video snimaku a zatim je Tamara ušla u kadar i sočno je poljubila u vrat. Edita je pored videa napisala: ,,Karantin dan 22827360110181723737392“ čime je dala do znanja da joj je veoma dosadno pa koristi ovakve stvari da ubije monotoniju.

……

Ova šala najviše se dopala Katarini Grujić koja se jako smejala, a Edita joj je kratko poručila- ,,Trebala si da budeš ovde sa nama“.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac