OVO NISMO OČEKIVALI:Dženan Lončarević otkrio sa kojom poznatom pevačicom snima duet: „Bilo je nedoumica, bukvalno je napravio film“

dzenan loncarevic otkrio sa kojom poznatom pevacicom snima duet3 1

Jedna od najvećih zvezda regiona Dženan Lončarević je u nedavnom gostovanju u emisiji ,,A sad malo mi“ otkrio sa kojom poznatom pevačicom snima duet, ali i da li će brojne muzičke projekte koje priprema spakovati u album.

– Imam najmanje jedno deset projekata koje radim na razne strane. Imamo trilogiju koju smo započeli sa ,,Piješ sine“ pa nastavili sa ,,Ako pitaš“, zatim treću pesmu koja se zove ,,Čuješ li“. Haris Dubica je napravio toliko materijala, bukvalno je napravio film, i sad nam fali još jedna pesma. Oko te poslednje je bilo nedoumica, ali najverovatnije će to biti pesma koju smo malopre čuli ,,Verujem u nas– rekao je Dženan.

Dženan je poverenje ukazao autorima Saši Miloševiću Maretu i Sari Milutinović, a najveće iznenađenje je duet koji će uskoro ugledati svetlost dana.

– Snimio sam jedan jako zanimljiv duet za koji snimam i spot, to je pesma sa Indirom Levak (Kolonija). Radi se o jednoj divnoj numeri koja će vrlo brzo ugledati svetlost dana – rekao je Dženan i izazvao potpunu erupciju oduševljenja kod voditeljki Dragane i Vesne.

Za sam kraj našalio se Dženan da će sigurno zaboraviti nešto zbog silne prebukiranosti, a potom i dodao kada se može očekivati novi album:

Imaću dosta snimljenih pesama, moći će da se napravi album koji će verovatno uslediti u februaru mesecu.

dzenan loncarevic otkrio sa kojom poznatom pevacicom snima duet1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Nastup Uroša Živkovića na Malti

Foto: Y.K.Munja/printscreen,
Autor: V.Brusin