Login/Registracija

Džejeva ćerka ISPUNJAVA OČEVU ŽELJU, a u tome će pomoći SAŠA MATIĆ

Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija, odavno je napustila posao za koji se školovala, te je poziciju vlasuljara u pozorištu zamenila pevačkom karijerom.

Talenat za muziku primetio je i njen otac i to davnih dana, a po njegovoj želji i savetu, Marija je krenula sa pripremama za svoju prvu pesmu- Trenutno radim na pesmi, biram saradnike, ali to još nije za javnost. Ne znam još ništa kad će izaći. Ono što mogu da kažem jeste da će biti u modernijem fazonu, to je komercijala i to ljudi traže, a i generalno više volim da pevam taj pop-folk fazon. Bogu hvala, mogu sve da pevam, tako da to nije problem– rekla je Marija za “Kurir“.

……

Iako joj je tokom života otac Džej nudio duet, i nagovarao je da krene njegovim stopama, Mariju je nesigurnost sprečavala, a sada kada njega nema, podrška stiže od pevača Saše Matića- Moj drug Džej mi nikada nije pričao da njegova ćerka želi da se bavi profesionalno pevanjem. Ja sam čuo da je nasledila talenat od svog oca i da jako voli da peva. Ja ću biti prvi tu za nju, ako joj bude bila potrebna bilo kakva pomoć, i finansijska, ali i oko izbora pesama, muzike, šta god joj bude trebalo, meni može da se javi uvek– rekao je Saša i napomenuo da ga raduje što se Marija odlučila na taj korak.

POGLEDAJTE I:

Acko Nezirović „Pesma o Džeju je moja MORALNA OBAVEZA“ (VIDEO)

Saša Matić: „Kad je muzika u pitanju, Bosanac je NAJVIŠE U MATERIJI!“ (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac