Login/Registracija

„DUGO SAM IŠLA KOD PSIHOLOGA“ Pevačica progovorila o teškom periodu posle raskida

Pevačica Maria Visković nedavno je raskinula vezu od 10 godina, a prekid joj je jako teško pao te ne krije da je išla kod psihologa kako bi što lakše prevazišla sve.

– Sada sam odlično, sama sa sobom sam sjajno, pa ko zna, možda se neko nakači! (smeh)- rekla je Marina i dodala:

– Jako dugo sam išla kod psihologa. Nažalost, raskid ili razvod su vrlo teške stvari, treba vremena da se to prebrodi. Meni je trebalo dugo da se oporavim jer je veza bila duga. Svako to pregura na svoj način, ali sada sam dobro.

Marina je otkrila i o kakvom muškarcu sada mašta.

– Ja sam devojka koja voli da uživa, meni bi sada odgovarao neko ko bi zajedno sa mnom uživao u životu, neko ko je pozitivan, ko ima blagu narav kao ja. Ako negde tako savršen postoji, a bitno da sam ga ja u glavi već nacrtala (smeh) neka se javi – rekla je pevačica, a onda otkrila da li je roditelji pristiskaju da se uradi i rodi dete:

– Moji roditelji mene jako dobro poznaju jer sa njima delim zaista sve. Što se tiče udaje, ne pritiskaju me. Godine starosti su iluzija, a udaja zaista nije bitna, zato se i šalim često na taj račun. U mojim godinama bi prema statistikama trebalo da do sada imam bar troje dece, ali ja sam se posvetila drugim stvarima. Kada bude došao trenutak da se to dogodi, onda će se i dogoditi – ispričala je Marina za „Alo“.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić