Login/Registracija

Dragana Mirković napravila popis stanovništva u Zvorniku: Emotivnom izjavom raznežila fanove nakon spektakla (FOTO)

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5 ok 1

Balkanska zvezda Dragana Mirković, održala je još jedan u nizu nastupa za pamćenje, a građani Zvornika i okoline dočekali su pevačicu u rekorno velikom broju kako bi uživali u atmosferi koju Dragana pravi.

Koncertnu binu publika je opkolila nekoliko sati pre početka spektakla kako bi obezbedili sebi najbolja mesta, a kada je pevačica izašla na scenu dočekana je ovacijama i zvižducima ushićenja.

fm

Od prvog do poslednjeg takta, njeni obožavaoci pevali su sa njom uglas svaki hit, a energija koja je rasula Zvornikom bila je nestvarna, što je ponelo pevačicu koju su preplavile emocije.

Iako mnogi smatraju da se pevači naviknu na popularnost, Dragana je čist primer pevačice koja svoj posao radi iz čiste ljubavi prema muzici i publici koja joj iznova daje vetar u leđa.

Capturei8

Vi me činite srećnom ženom gde god da smo. Hvala vam beskrajno na još jednom predivnom druženju i jos jednom rekordu. To je ljubav! Zvornik– podelila je svoje utiske nakon spektakla koji će ovaj grad sigurno dugo pamtiti.

Podsetimo, za 29. decembar zakazan je veliki solistički koncert Dragane Mirković u Beogradu, a pevačica će se sa pretoničkom publikom družiti ponovo nakon skoro deset godina pauze.

-Mega zvezda folk muzike Dragana Mirković obeležiće četiri decenije blistave karijere velikom balkanskom turnejom “Do poslednjeg daha” u Štark Areni  29.decembra. 2023 – piše u najavi za koncert u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Foto: Grand/ Instagram,
Autor: S. Č.