Login/Registracija

Dragana Mirković obara rekorde na koncertima kao od šale: Igla nema gde da padne (VIDEO)

IMG 4105 1

Regionalna muzička zvezda Dragana Mirković održala je sinoć još jedan koncert za pamćenje. Pevačica je nastupila na trgu u Čelincu koji je bio mali da primi sve one koji su hteli da slušaju njene pesme.

Inače, koncert je bio zakazan dan ranije, ali je zbog vremenskih prilika pomeren za juče. Ta promena nije sprečila publiku da dođe u velikom broju i uživa u čarobnom glasu omiljene pevačice.

363487651 1104038847117257 1709363754810397586 n

Osim nje, sinoć su nastupili Jovan Perišić i Boban Rajović koji su svojim hitovima dodatno zagrejali mnogobrojnu publiku koja je došla iz okolnih gradova.

Pevačica se nakon još jednog uspešnog koncerta oglasila na društvenim mrežama i zahvalila se publici na još jednom spektaklu za pamćenje.

Kako smo saznali sa terena, Dragana je uspela da obori još jedan rekord, pa je ovo jedan od koncerata koji je imao najviše publike do sada u ovom gradu u Republici Srpskoj.

Podsetimo, za 29. decembar zakazan je veliki solistički koncert Dragane Mirković u Beogradu, a pevačica će se sa pretoničkom publikom družiti ponovo nakon skoro deset godina pauze.

-Mega zvezda folk muzike Dragana Mirković obeležiće četiri decenije blistave karijere velikom balkanskom turnejom “Do poslednjeg daha” u Štark Areni  29.decembra. 2023 – piše u najavi za koncert u Beogradu.

BONUS VIDEO – Dragana Mirković o kolegama i porodici:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković