SPEKTAKL SE NASTAVLJA: Dragana Mirković rasprodala još jednu Arenu u Zagrebu

FILP9578

Spektakularnim koncertom u beogradskoj areni, Dragana Mirković obeležila je četiri decenije karijere, a koliko je interesovanje publike za koncerte regionalne muzičke zvezde svedoči i to što je dva meseca ranije rasprodala koncert u Zagrebu, da bi potom, na zahtev publike, otvorila i drugu Arenu u prestonici Hrvatske.

5c3caca0fd2109760e7606f9b9766f718c1b012f

Dragana će se tako sa publikom u Zagrebu družiti 3. i 4. maja, ali pre toga publika na Balkanu moći će da je vidi u Kraljevu, gde će sedmog marta nastupiti, dok će Dan žena publika imati priliku da proslavi sa njom u Novom Sadu.

Ni tu nije kraj spektakularnim koncertima jer će se Dragana već 15. marta ponovo družiti sa publikom u Nišu.

DRAGANA MIRKOVIC FOTO MUNJA

Draganinim spektaklom 22. marta biće otvorena i koncertna setona u Podgorici, a za ovaj događaj već vlada ogromno interesovanje. 

Čitava turneja „Do poslednjega daha“, osim muzikom i emocijama, obeležena je i humanošću jer se muzička zvezda odrekla zarade u humanitarne svrhe. 

9

BONUS VIDEO: Svi detalji drugog koncerta Dragane Mirković

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Miomir Milić/ F. Pavlović/Z. K. Munja,
Autor: Grand