Login/Registracija

Dragana Katić : Nisam spavala od uzbuđenja!

Večeras u 21h na Prvoj Srpskoj televiziji počinje novi talent show Grand produkcije pod nazivom Nikad nije kasno. Iskoristili smo priliku da popričamo sa voditeljkom Draganom Katić i saznamo kakvi su njeni utisci o prvoj emisiji

Dragana, jeste li uzbudjeni zbog početka ovog projekta koji će možda i nadmašiti Zvezde Granda?

– Osećam se kao devojčica, jako se radujem, noćas nisam spavala od uzbudjenja. Imam veliku odgovornost jer je cela Grand produkcija iza ove priče,jer je dosta uloženo u ovaj projekat. Najviše sam uzbudjena zbog toga što sam deo priče gde ćemo nekome ostvariti dugo sanjani san. Imam utisak da će mi ovaj projekat, a mislim i takmičarima produžiti život za 10, 15, 20 godina.

Jeste li čuli kandidate? Kako vam se čine?

Takmičari su izvanredni, njihove životne priče su sjajne, teške, emotivne, za suze. Rekla sam im da sam ja tu za sve, da im budem rame za plakanje, da porazgovaramo ukoliko imaju tremu, da se radujemo i plačemo zajedno. Hoćemo da izguramo emociju, to je zapravo suština ove priče.

Šta mislite kako do sada nisu postali zvezde?

-Ne znam, ali da je bilo drugačije mi ne bismo sada imali ovaj show. Sigurna sam da će im ovo mnogo značiti u životu, ovo će im biti vetar u ledja, prava životna šansa. Želim im puno sreće.

Žiri? Mislite li da su pravi odabir?

-Super mi je ova kombinacija Vesna Zmijanac, Saša Milošević – Mare i Žika Jakšić. Dopada mi se što će svake emisije biti jedan gostujući član žirija. Posebno mi je drago što je baš u prvoj emisiji Željko Bebek, jer je on pevač za sva vremena sa prostora bivše Jugoslavije.

IMG_0030

Tekst: Nađa Mitrović / Foto: Z. K. Munja