Login/Registracija

KEBA GODINAMA KRIO BOLEST, JEDVA IZBEGAO OPERACIJU: Život promenio iz korena, ali stres oko dece ga je dotukla

Folker Dragan Kojić Keba navodno godinama unazat prikrivao je da ima zdravstveni problem. Naime, kako se navodi, o njegovoj bolesti znali su samo najbliži članovi porodice – supruga Olja, ćerka Nataša i sin Igor.

Kebi je 2013. godine dijagnostikovana bolest srca, angina pektoris zbog koje mu je savetovano da drastično promeni navike, što je on delimično i uradio. Ishranu je potpuno promenio, krenuo je sa blagim treningom, ono što međutim nikako nije uspeo da koriguje to su zahtevne profesionalne obaveze.

– Kebi su prvi put dijagnostikovali bolest 2013. godine, tada je dobio lekove i rečeno mu je da izbegava stres, da se uredno i kvalitetno hrani. U jednom trenutku se čak pominjala i operacija, ali ju je izbegao. Trudio se koliko je mogao, ali svašta ga je lomilo. Sin se oženio Severinom, razvlačili su ih po novinama, onda se razveo, ali najveću muku mu je zadavala ćerka Nataša koja je već 10 godina u Americi, gde je pokušavala da izgradi karijeru. On je dušu isplakao od brige za ćerkom – rekao je za „Svet“ izvor blizak pevaču.

Podsetimo se, Keba je nedavno za Grand rekao da je njegova ćerka Nataša dobro i zdravo, da svima prenosi pozdrave i da uskoro dolazi za Srbiju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić