„Doživela sam to dok sam imala zdravstveni problem“ Aleksandra Mladenović iskreno o bolnom trenutku u karijeri

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 35 ok

Mnogo javnih ličnosti doživelo je sajber nasilje, ali malo je onih koji su o tome otvoreno govorili. Međutim, pevačica Aleksandra Mladenović ogolila je dušu i progovorila o negativnim komentarima.

-Ja sam ranije čitala komentare i baš su me pogađali dok nisam sazrela i naučila da ne treba da me zanima. Doživela sam sajber nasilje, doživela sam to dok sam imala zdravstveni problem. Proživljavala sam to teško, ali me više ne pogađa- istakla je Mladenovićeva, a potom dodala:

-Sada ne čitam komentare, ali i kada ih vidim budem u fazonu „Super druže“. Neko mi je napisao nešto uvredljivo, pa sam mu rekla da njemu ne može ni hirurg da pomogne. Imam ja te momente kada odgovorim.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 7 ok 1

Ipak, kako i sama kaže, nakon nekoliko godina provedenih na estradi Aleksandra je naučila važnu lekciju te je danas, osude i mišljenja drugih ljudi, ne zanimaju ni najmanje.

-Sada mi je sve to zabavno, ne vređa me i ne pogađa. Naučila sam da ne treba da čitam sve to. Ali ljudi imaju predrasude. Oni misle da mi poznati ne idemo u wc, da ne spavamo, da ne jedemo. Svi smo mi ljudi, bili poznati ili ne. Mada tužno mi je i žalosno što po nama uvek idu drvlje i kamenje, a u stvari mi smo tu da pevamo i uveseljavamo narod. Radimo najlepši posao! Ne treba mi ništa da komentarišemo već samo da pevamo. Ne možeš da udovoljavaš ljudima- poručila je Aleksandra.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 1

BONUS VIDEO: Kolike štikle nosi Aleksandra Mladenović?

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović