Dinča otkrio šta nikada ne propušta kada stigne kući, makar to bilo i u pola noći (VIDEO)

Pevač Milan Dinčić Dinča omiljen je gde god da se pojavi, a pregršt obaveza koje ima radi sa lakoćom.

Sve je ipak pomalo iznenadio kada je priznao da u njegove „redovne dužnosti“ spada i šetnja njihovog kućnog ljubimca, psa Badija, koji ga radosno čeka kao zapeta puška uvek, čak i u pola noći.

dinča šeta psa
Foto: Z.K.Munja

Dinča šeta psa u pola noći

Dinča je podelio snimak nastao u 01.47 ujutru u kojem se igra sa svojim ljubomcem a iako je vreme za san uveliko počelo, pas nije odustajao da krene u svoju omiljenu aktivnost sa pevačem – šetnju, što mu je pevač desetak minuta kasnije i uslišio.

dinča šeta psa u pola noći
Printscreen Instagram crayzdincha

U poslednje vreme on često demonstirira ljudima iz najbližeg okruženja i svoje kulinarske veštine, a otkrio je da bez obzira što priprema ukusne đakonije to mu ne predstavlja problem koji bi mogao da se odrazi na njegov fizički izgled, tačnije na kilažu.

-Uglavnom spremam malo zdravije stvari, a i šetnju preferiram. Kada su mala deca kao meni šetnja je neizostavna aktivnost. Dnevno prelazim po 6 do 7 kilometara. A uz sve to imamo i psa Badija, on je zanimacija svima ali šta ću, i njega moram da prošetam. Snimili su moj zvižduk u telefonu i kada se vraćam kući puste mu taj zvuk i on me već čeka spreman da krene u šetnju – ispričao je Dinča nedavno za Grand.

BONUS VIDEO: Milan Dinčić Dinča o okruženju ženama: „Stvarno ne mogu da se žalim“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić