Login/Registracija

Deo vaše nedelje – uživanje uz GRAND televiziju!

Da nedelja kod kuće ne padne teško Grand televizija vam je pripremila brojne zanimljive emisije. Danas ćete moći da uživate uz vaše omiljene TV formate i takmičarske šou-programe. Već od podneva podneva podsetićemo vas na emisiju „Veče sa…“ Jedna velika zvezda, ugostiće svoje prijatelje. Zajedno će se podsećati anegdota i priča iz karijere, ali i otpevati neke najlepše pesme. 

Možda ih poznati ne vole, ali ih zato gledaoci obožavaju! Naš „Paparaco“ bio je na licu mesta, a šta je zabeležio, videćete već od 15h. Sledi „Lutajuća kamera“ koja često poznate uhvati nespremne u raznim situacijama, a šta vam donose danas, proverite od 15.30.

Ona je zaštitni znak nedelje na Grand televiziji, a i danas od 17h možete pratiti „Popodne sa Leom Kiš.“ Kao i uvek, tu su zanimljivi gosti i priče i sve to uz odličnu miziku. 

Nedeljom od 20h imamo i „Zvezdu na zadatku.“ Ovog puta Bojana Lazić ugostila je najslađeg dečaka među pevačima, Ljubomira Stankovića, a videćete kakve je sve zadatke dobio od ekipe, kao i da li ih je uspešno završio. 

Za kraj dana, sledi najemotivniji takmičarski šou kod nas – Nikad nije kasno. Poznata nasmejana ekipa na čelu sa Žikom Jakšićem i večeras vas upoznaje sa životima i pevačkim mogućnosti sjajnih kandidata. Mnogo dobre muzike i danas vas čeka na Grand televiziji, zato nas pustite u svoj dom da vam ulepšamo nedelju. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Obradović